Tava cenusar 500: tava cenusar mijlociu pentru semineu, dimensiuni tava 500×200 mm

Dimensiuni L x l: 500 mm x 200 mm

Greutatea 4.7 kg

Tava cenusar mijlociu pentru semineu este al doilea model ca lungime.  Pe langa acest model mai avem modelul: Tava cenusar mic si Tava cenusar mare .

Cenusar mijlociu pentru semineu si soba de teracota

Greutatea 4.65 kg Dimensiuni L x l: 500 mm x190 mm Tava cenusar mijlociu fiind a treilea ca lungime. Pe langa acesta mai avem modelul: cenusar mic cu dimensiunile de 395 mm x 190mm si cenusar mare cu dimensiunile 620mm x 190 mm. Modelele de cenusar din fonta cenusie produse de Prodferrum sunt proiectate cu dublu scop: primordial siguranta impotriva incendiilor, asezarea in fata usilor previne caderea jarului pe materiale usor inflamabile ca de exemplu parchet si deasemenea, avand un rol in completarea designului elegant al semineului sau sobei de teracota. Cele trei modele se potrivesc usilor de semineu Prodferrum.

Modelele de cenusar din fonta cenusie produse de Prodferrum sunt proiectate cu dublu scop: primordial siguranta impotriva incendiilor,  asezarea in fata usilor previne caderea jarului pe materiale usor inflamabile ca de exemplu parchet si deasemenea, avand un rol in completarea designului elegant al semineului sau sobei de teracota.

Cele trei modele se potrivesc usilor de semineu Prodferrum.

Posted in tava cenusar semineu si sobe teracota Tagged with:

COMANDA ACUM

Email: comanda@usidesemineu.ro
Tel: 0365 455037
Formular de comandă
*(campurile marcate sunt obligatorii)