Conditii de Livrare si Garantie

NOU: pentru comenzile mai mari de 300 lei, transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

Livrarea poate fi directa (pentru cantitati mai mari, distante scurte) sau la distante mari prin curier.

Contactati-ne si vom incerca sa gasim solutii impreuna !

Livrarea prin curier se face prin : URGENT CURIER. Costul transportului este conform ofertei curente a curierului.  CALCULATOR TRANSPORT (linkul se deschide in pagina noua)

Termenul de livrare este intre 24 ore de la comanda și 7 zile. ( Unele produse sunt disponibile doar pe baza de comanda! )

Plata pentru produse se efectuează la livrare.

Pentru toate produsele din fonta si accesorii dure, livrate, oferim garantie de 2 ani. Pentru componentele de sticla termorezistenta este valabila garantia producatorului.

Pentru orice comanda, clientul poate returna produsul livrat in termen in 30 de zile de la livrare. Trebuie doar sa ne anuntati in termen de 15 zile de la primirea produsului ca doriti sa returnati produsul, conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014).

Costul livrarii si rambursului e conform ofertei curente a curierului si este suportat de catre client. Va rugam sa apelati cu incredere la consultantii nostri pentru a lua cea mai buna decizie astfel incat usa de semineu sa fie potrivita ca dimensiuni pentru semineul dumneavoastra.

certificat de garantie sticla termorezistenta

Certificat de garantie sticla termorezistenta

certificat de garantie extras in lb romana

Certificat de garantie sticla termorezistenta

descarca PDF 1, descarca PDF 2

Pentru mai multe detalii, contactați-ne!

 

Pentru Comanda direct de pe site, consultati Lista de Usi de Semineu aflate in oferta Prodferrum . Alegeti modelul (Exemplu: Usa pentru seminee si sobe de teracota RUSTIC ) . In partea din dreapta aveti un formular, in cel mai simplu mod posibil dati un click pe modelul ales, scrieti-va numarul de telefon si emailul si comanda este efectuata ! Veti fi contactat in cel mai scurt timp telefonic pentru toate informatiile necesare pentru livrare !

Spor la amenajarea casei dumneavoastra !

Prodferrum SRL

www.usidesmineu.ro