Usi de semineu in Judetul Mures

Usi de semineu in Judetul Mures puteti comanda, direct de la producator “Prodferrum”, prin magazinul Tubsystem SRL.   

 

Tubsystem SRL

REGHIN , jud. Mures, MS, STR. SUBCETATE NR. 146, COD POSTAL :545300 (Depozit si magazin)

Tel: 0365 455037

Email: office@tubsystem.ro
www.tubsystem.ro


Vezi HARTA Distribuitori Usi de semineu in Judetul Mures (Harta se va deschide mare in fereastra noua)

Va incurajam sa ne contactati telefon sau prin email, precum si prin formularul de pe site din pagina noastra de CONTACT. Va putem oferi consultanta telefonica sau prin email, pentru a alege cea mai potrivita usa de semineu pentru decorarea semineului dumneavoastra.

 

In judetul Mures putem oferii variante atractive de distributie pentru fiecare comanda de usi de semineu. Trebuie sa aveti in vedere ca nu avem toate produsele pe stoc, avand in vedere dimensiunea unor usi de semineu din portofoliu si gradul inalt de finisare necesar pentru producerea  acestora, exista posibilitatea ca modelul dorit sa fie produs doar pe baza unei comenzi.

Livrarea se poate face imediat din magazin sau pe baza unei comenzi online pe site-un www.usidesemineu.ro ; Pentru detalii despre conditiile de livraresi orice informatii suplimentare va rugam sa accesati pagina LIVRARE , sa trimiteti intrebarile dumneavoastra prin intermediul formularului de CONTACT sau telefonic  Tel: 0365 455037 .

 

 

harta distribuitori autorizati usi de semineu in Romania, producatorUsi de semineu MURES |  Usi de semineu SIBIU | Usi de semineu COVASNA | Usi de semineu BRASOV | Usi de semineu BUCURESTI

Daca doriti sa deveniti distribuitor al usilor de semineu Prodferrum SRL in Romania sau UE va rugam sa ne contactati.