Intrebare: aveti si usi de semineu mari ?

Intrebare Client: As dori sa stiu daca aveti si usi de semineu cu dimensiuni mai mari. Multumesc!

Raspuns: UsiDeSemineu

semineu mare usa semineu Favorit

Usa de semineu Favorit

Pentru ca am primit de mai multe ori intrebari similare, am postat raspunsul pe pagina noastra de Facebook si il postam si aici, in sectiunea de articole a site-ului nostru. 

Buna ziua, pe baza de comanda usile de semineu se pot realiza la orice dimensiune pentru orice model (daca tehnic este realizabil) dar costurile vor implica si fabricarea machetelor individuale, acestea fiind din pacate foarte scumpe. In practica este recomandat sa se verifice daca nu este un model asemanator cu o dimensiune mai mare care sa se potriveasca. Solutia practica este sa cautati o usa de semineu din oferta noastra care sa se potriveasca cu dorintele dumneavoastra. Avem mai multe modele de usi de semineu mari care au caracteristici similare. Cateva modele cu design deosebit sunt fabricate in 3 sau 4 dimensiuni.

Modelele de usi de semineu sunt grupate Mic / Mijlociu /Mare, exemplu: Panoramic Mic, Panoramic Mijlociu, Panoramic Mare.

In unele cazuri se pot monta 2 usi la aceleasi semineu, dar asta sobarul poate sa decida dupa examinarea sobei/semineului sau schitelor arhitectului sau designerului de interior.

 ***Usa de semineu model mare, dimensiuni 650mm x 650mm

Un model de usa de semineu mare din oferta noastra curenta:

este usa din poza de mai sus, model Elegant

cu urmatoarele dimensiuni:

Suprafata vitrata: 440 x 320 mm

Dimensiuni de montaj: 650 x 650 mm

Dimensiuni de gabarit: 680 x 680 mm

Greutatea neta: 38.20 kg

Modele de semineu care utilizeaza o usa de semineu mare puteti sa vedeti pe site-ul nostru in sectiunea de articole modele de seminee.

Aceasta e o sectiune de articole prin care venim in intampinarea dumneavoastra. Daca aveti intrebari puteti sa cautati in sectiunea Blog/articole, pe site sau sa ne contactati. O parte importanta din munca echipei consta in consultanta! Pentru a veni in ajutorul clientilor, avem pe site-ul nostru usidesemineu.ro multiple surse prin care clientii nostri pot sa afle mai multe informatii despre cum sa isi construiasca un semineu utilizand usile de fier forjat si finisat manual produse de noi, usi de semneu marca inregistrata Prodferrum.

V-a fost de ajutor acest raspuns?

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati telefonic, pe email sau prin pagina noastra de facebook unde ne puteti trimite un mesaj!

Posted in Blog - articole, modele de seminee Tagged with: , , ,

Etape si costuri pentru o usa de semineu personalizata

Restaurantul Gliga din Reghin, model de soba de teracota personalizata

Modificare semineu

Primim, din cand in cand, intrebarea daca putem sa facem usi de semineu cu dimensiuni personalizate.

Situatie apare de obicei in momentul in care se reface o soba veche si se doreste inlocuirea usii. Solutia oferita de noi pentru client este sa aleaga dintr-o gama larga de usi de semineu/soba de teracota, din galeria de produse deja existenta. E mult mai usor si mai ieftin pentru client sa aleaga din gama existenta.

Decor interior semineu

Poiect de renovare pentru o casa traditionala. Camera de zi e spatiu de relaxare in fata semineului. Usa de semineu e din oferta standard Proferrum.

Modelele de usi de semineu sunt concepute in mod special in mai multe dimensiuni. Dimensiunile sunt create pentru a se potrivi unor dimensiuni standard ale cahlelor de teracota, deci ar trebui sa se poata potrivi si sobei de teracote care se modernizeaza. Exista posibilitatea sa se scoata una sau mai multe cahle si astfel sa existe spatiul necesar pentru usa de semineu dorita. Ideal ar fi sa nu se foloseasca cahle taiate.

Din punct de vedere al costului e mult mai avantajos sa se foloseasca o usa de semineu deja existenta. Pentru semineele noi e important sa luati legatura cu un sobar in momentul in care se face proiectul semineului iar proiectul sa includa usa de semineu dorita. Usa de semineu e importanta pentru ca, pe langa calitatile functionale, e una din componentele estetice principale ale semineului.

dimensiuni usi de semineu

Dimensiuni Usi de semineu (Model Carmen). Acelasi model vine in dimensiuni diferite, potrivite pentru orice dimensiune de semineu.

Proiect usa de semineu

Pentru proiectele personalizate, costul este prohibitiv. Durata proiectarii si executiei dureaza cateva saptamani si implica multi experti.

In primul rand se face o schita initiala, pe baza dimensiunilor semineului. Pe baza schitei se face o macheta speciala 1:1 dintr-un material special, rezistent la flexiuni. Costul machetei initiale este de cca  1200-1500 EUR. Pe baza acestei machete se construieste o macheta de aluminiu care va fi testata -fiecare element, fiecare surub, imbinare, gauri decorative sau imbinari trebuie sa fie echilibrat/echilibrate. Aceasta macheta se omologheaza apoi se trimite catre turnatorie pentru modelul final in fonta, care se finizeaza, personalizat. Procesul e lung, minutios si costisitor.

Costurile finale pentru o usa de semineu personalizata sunt, din pacate, dupa cum am spus, prohibitive. Insistam mereu asupra importantei proiectului. Mai bine verificati de 2 ori si construiti o data. Mai bine proiectul dureaza mai mult dar in final iese perfect, in fond, un semineu e facut sa dureze zeci de ani.

Pentru a evita situatiile neplacute, sfatul nostru e sa vorbiti cu un sobar de meserie, vorbiti cu clientii acestuia, alegeti din timp usa de semineu, modelul de semineu, incepeti din timp proiectul si nu va grabiti. Pana la urma e cea mai importanta piesa de mobilier din casa!

Speram ca sfaturile noastre sunt de folos, puteti sa ne intrebati pe pagina noastra de facebook si prin intermediul formularului nostru de contact. Spor la construit, speram ca proiectul de amenajare va iesi minunat.

Posted in amenajare interior, Blog - articole, modele de seminee, usa soba teracota, usi de semineu din fonta Tagged with:

Reduceri de preturi la Usile de semineu si soba de teracota Prodferrum – ianuarie 2016

reduceri 2016 tabel preturi 1024px

Luna Ianuarie cu reduceri la usi de semineu si usi pentru sobe de teracota

  • REDUCERE: USA SOBA DE TERACOTA, model Carmen Mic, reducere 234 LEI!
  • REDUCERE: USA DE SEMINEU, model REGAL, reducere 105 LEI!

Incepand cu luna ianuarie 2016 puteti alege din galeria de produse Prodferrum usa potrivita pentru soba de teracota sau semineul dumneavoastra.

Click pe imagine pentru a vedea lista de reduceri in format PDF.

Click aici pentru a alege usa din galeria de produse.

reduceri 2016 tabel preturi 1024px

preturi noi Prodferrum 2016 (PDF)

 

Posted in Blog - articole, gratar semineu si sobe teracota, usa soba teracota, usi de semineu din fonta Tagged with: , , ,

Usita de semineu inferioara pentru cenusa Carmen Inferior

Usa de semineu Carmen, partea inferioara detaliu montaj semineu

Pret: 226 Lei , Prețul include TVA

Dimensiuni de montaj: 270 x 110 mm

Dimensiuni de gabarit: 350 x 200 mm

Greutatea neta:  9,5 kg

Usita de semineu inferioara pentru cenusa, modelul din gama Carmen, fara ventilare. Are un design modern. Este utila pentru modelele de sobe de teracota sau seminee care au prevazute spatii pentru cenusa. Este recomandat sa fie utilizata impreuna cu una din usile de semineu sau soba de teracota, din gama Carmen.

Sunt disponibile 4 dimensiuni din această gamă:

Usa de semineu Carmen Mare

Usa de semineu Carmen Mijlociu

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen, partea inferioara deschisa

Usa de semineu Carmen, partea inferioara deschisa

Usa de semineu Carmen, partea inferioara detaliu montaj semineu

Usa de semineu Carmen, partea inferioara detaliu montaj semineu

Usa de semineu Carmen, partea inferioara

Usa de semineu Carmen, partea inferioara, detalii .

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apelează la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !

 

Posted in usa soba teracota, usi de semineu din fonta Tagged with: , , , ,

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mic

Preț:  590  Lei             Prețul include TVA

Suprafața vitrată: 320 x 370 mm

Dimensiuni de montaj: 380 x 430 mm

Dimensiuni de gabarit: 460 x 495 mm

Greutatea netă: 17,2 kg

Ușa de semineu de dimensiuni mici pentru șemineele moderne dar și foarte potrivită pentru sobe de teracotă cu rol de șemineu. Ușa maximizează spațiul pentru suprafața vitrată, astfel încât să vă bucurați de spectacolul flăcărilor din șemineu. Potrivită pentru spațiile interioare restrânse.

Seria de usi de semineu Carmen va aduce in casa un design interior unic. Usile Carmen vin sa reinoiasca livingul cu un stil modern. Usile de semineu sau de soba de teracota din gama Carmen au o suprafata mare vitrata (de sticla) pentru savurarea momentelor memorabile si calduroase atat pentru suflet cat si pentru ochi.

Sunt disponibile 4 dimensiuni din această gamă:

Usa de semineu Carmen Mare

Usa de semineu Carmen Mijlociu

Usa de semineu Carmen Mic (prezenta)

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mic, veder frontală

Usa de semineu Carmen Mic vedere laterala indicatii montare

Usa de semineu Carmen Mic vedere laterala indicatii montare

Usa de semineu Carmen Mic deschisa

Usa de semineu Carmen Mic deschisa

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apelează la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !

Posted in usa soba teracota, usi de semineu din fonta Tagged with: , ,

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Mini

Pret:  480  Lei             Pretul include TVA

Suprafața vitrată: 220 x 370  mm

Dimensiuni de montaj: 270 x 430 mm

Dimensiuni de gabarit: 350 x 495 mm

Greutatea netă: 15 kg

Ușa de șemineu de dimensiuni mici, perfectă pentru recondiționarea sobelor de teracotă care astfel primesc aspectul cald unor șeminee. Ușa maximizează spațiul pentru suprafața vitrată, astfel încât să vă bucurați de spectacolul flăcărilor din sobă.

Seria de usi de semineu Carmen va aduce in casa un design interior unic. Usile Carmen vin sa reinoiasca livingul cu un stil modern. Usile de semineu sau de soba de teracota din gama Carmen au o suprafata mare vitrata (de sticla) pentru savurarea momentelor memorabile si calduroase atat pentru suflet cat si pentru ochi.

Sunt disponibile 4 dimensiuni din această gamă:

Usa de semineu Carmen Mare

Usa de semineu Carmen Mijlociu

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mini (prezenta)

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Mini deschisa 1024px

Usa de semineu Carmen Mini deschisa

Usa de semineu Carmen Mini vedere laterala1024px

Usa de semineu Carmen Mini vedere laterala, detalii montaj

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apelează la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !

Posted in modele de seminee, tava cenusar semineu si sobe teracota Tagged with: ,

Usa de semineu Carmen Mijlociu

Usa de semineu Carmen Medie vedere frontal

Pret:  708  Lei             Pretul include TVA

Suprafața vitrată:  420 x 370 mm

Dimensiuni de montaj: 485 x 430 mm

Dimensiuni de gabarit: 565 x 495 mm

Greutatea netă: 19,5 kg

Ușa de semineu de dimensiuni medii, perfectă pentru șemineele moderne cu design modern dar și pentru sobe de teracotă ample. Ușa maximizează spațiul pentru suprafața vitrată, astfel încât să vă bucurați de spectacolul flăcărilor din șemineu.

Seria de usi de semineu Carmen va aduce in casa un design interior unic. Usile Carmen vin sa reinoiasca livingul cu un stil modern. Usile de semineu sau de soba de teracota din gama Carmen au o suprafata mare vitrata (de sticla) pentru savurarea momentelor memorabile si calduroase atat pentru suflet cat si pentru ochi.

Sunt disponibile 4 dimensiuni din această gamă:

Usa de semineu Carmen Mare

Usa de semineu Carmen Mijlociu (prezenta)

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Medie vedere frontal

Usa de semineu Carmen Medie vedere frontala

Usa de semineu CarmenMedie detaliu montaj semineu 1024px

Usa de semineu Carmen Medie, detaliu montaj semineu

Usa de semineu Medie deschisa 1024px

Usa de semineu Medie deschisa, geam transparent

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apelează la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !

Posted in usa soba teracota, usi de semineu din fonta Tagged with: ,

Usa de semineu Carmen Mare

Usa de semineu Carmen Mare vedere frontala 1024px

Pret:  807  Lei             Pretul include TVA

 

Suprafața vitrată: 540 x 370 mm

Dimensiuni de montaj: 595 x 430 mm

Dimensiuni de gabarit: 675 x 495 mm

Greutatea neta:  22.4 kg

Ușa de semineu de dimensiuni mare, perfectă pentru șemineele moderne cu design modern cu spații generoase. Ușa maximizează spațiul pentru suprafața vitrată, astfel încât să vă bucurați de spectacolul flăcărilor din șemineu.

Seria de usi de semineu Carmen va aduce in casa un design interior unic. Usile Carmen vin sa reinoiasca livingul cu un stil modern. Usile de semineu sau de soba de teracota din gama Carmen au o suprafata mare vitrata (de sticla) pentru savurarea momentelor memorabile si calduroase atat pentru suflet cat si pentru ochi.

Sunt disponibile 4 dimensiuni din această gamă:

Usa de semineu Carmen Mare (prezenta)

Usa de semineu Carmen Mijlociu

Usa de semineu Carmen Mic

Usa de semineu Carmen Mini

Usa de semineu Carmen Mare vedere frontala 1024px

Usa de semineu Carmen Mare vedere frontala. Maximizăm cu acest model suprafața geamului de sticlă pentru a avea o vizibilitate mai bună asupra flăcărilor.

Usa de semineu Carmen Mare deschisa 1024px

Usa de semineu Carmen Mare deschisa. Geamul este transparent, rezistent la căldură.

Usa de semineu Carmen Mare vedere laterala detalii montaj 1024px

Usa de semineu Carmen Mare vedere laterala detalii montaj, vedere de sus.

 

S. C. Prodfferum SRL este producatorul de usi de semineu si usi pentru soba din teracota din 1992!

Materialul folosit pentru produse noastre este fonta cenusie, cu geam termorezistent si manere din portelan.  Toate materiale sunt de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii se poate vedea in fiecare usa !

In partea din dreapta ai un Formular de comanda. Alege modelul care te intereseaza, bifeaza-l in lista de produse si scrie in casuta de mesaj ce intrebari ai, cate bucati vrei din produsul dorit si adresa de livrare.  Nu te ingrijora daca nu ai complectat tot. Important e:  modelul ales, numarul de telefon si adresa de email (daca ai)  sa putem sa te sunam inapoi !

Apelează la consultanta pentru usa de semineu dorita, gratuit din partea Prodferrum! Fiecare semineu e deosebit. Fiecare soba de teracota e deosebita. Modele noastre de usa de semineu si usa de teracota sunt facute sa puna in valoare semineul, teracota si camera dumneavoastra.

Pentru orice intrebari contactati-ne  direct sau prin intermediul distribuitorilor de usi de semineu/usi pentru sobe de teracota Prodferrum !

Posted in tava cenusar semineu si sobe teracota, usi de semineu din fonta Tagged with: ,

Video usi de semineu 2012

Usi de semineu modele noi produse de Prodferrum

Posted in Blog - articole, gratar semineu si sobe teracota, usa soba teracota, usi de semineu din fonta Tagged with:

Made in Reghin: orasul mestesugurilor frumoase

Usi de semineu made in Reghin

MADE IN REGHIN; FABRICAT IN REGIN

Reghin, orasul mestesugurilor frumoase

Dacă dai o căutare în Google după Reghin, sugestiile pe care ți le dă motorul de căutare sunt despre viori și chitări, instrumente muzicale. Orașul Reghin are o rezonanță muzicală aici fabricându-se celebrele instrumente muzicale Hora și Gliga.

De altfel, istoria orașului Reghin a început ca un oraș de meșteșugari sași. Unul din cele mai vechi orașe săsești, Reghin sau Regun, Reghinul săsesc/ Sächsisch Regen, a fost menționat încă din 1228.

 

În jurul orașului s-a format o lungă tradiție de meșteșugari unguri, sași și români, prelucrând fierul și lemnul, dandu-le formă și funcționalitate. Ca o caracteristică arhitecturală distinctă se remarcă balcoanele de fier forjat pe care le putem observa discrete la aproape toate balcoanele clădirilor din centru.

 

Usi de semineu made in Reghin

Posted in traditii

Al Di Meola astazi in piata Trandafirilor din Targu Mures, de la ora 20:00

La blouse Romain, Matisse

Al di Meola concerteaza astazi, 15.08.2015 in Targu Mures, in piata Trandafirilor. Concertul este ”gratuit”, cheltuielile sunt suportate de Primaria Targu Mures. Al di Meola & band, pentru iubitorii de muzica buna, canta la chitara in cadrul festivalului international de chitara Harmonia Cordis , editia a X-a.

Harmonia CordisPentru cunoscatori, judetul Mures are o traditie in mestesugurile instrumentelor cu coarda, municipiul Reghin se mandreste cu chitarile Hora si cu viorile Gliga. Avem ocazia sa ascultam in festival artisti internationali, maestrii ai chitarii.

Programul festivalului, din data de 15 August 2015

Theater Square / Piața Teatrului / Színház tér
Ora de incepere

20.00 (8PM EET): Duo Tudor GLIGA (RO), OROSZ Dávid (RO)

20.20 (8.20PM EET):  Trio Harmonia Cordis (RO) – BEKE István Ferenc (guitar), SZÁNTÓ Loránd (violin), ENYED Károly (percussion)

Al Di Meola & band

(Elysium & More Unplugged Tour)

Other concerts (G. Caffé, Zanza Caffé): duo Parlanduo (H): FARKAS BARABÁS Szabolcs – guitar & ZSÍROS Réka – flute, BIBESCU Ana-Maria (RO), Sergiu HUDREA (RO), Vlad SOARE (RO), Alecu CIAPI (RO), Radu VÂLCU (RO), GIRÁN Péter (H)

 

Posted in Blog - articole, traditii Tagged with: ,